Програмата на ФКЦ - Варна за периода 30 октомври - 5 ноември включва няколко нови кино предложения. Сред тях са българският филм "ПЕПЕЛ ВЪРХУ СЛЪНЦЕТО", с участието на Юлиан Вергов и Силвия Петкова, семейната анимация "ЛЕО ДА ВИНЧИ: МИСИЯ МОНА ЛИЗА" и турската драма "БРАТЯ" с 3 номинации от
Международен филмов фестивал "Манхайм - Хайделберг" 2018- Международен конкурс; Международен филмов фестивал "Карлови Вари" 2018 - най-добър филм; Филмов фестивал "Адана" 2018 - най-добър филм и 2 награди - най-добър актьори най-добра кинематография.

До 8 ноември продължава кино-литературният фестивал "СИНЕЛИБРИ" 2020.

На 30 октомври гледайте космическата комедия "Дългият път към звездите" - интерактивен спектакъл, който запознава по забавен и находчив начин с последните достижения на космическите науки. Подходящ за деца.

Събития от живота в България и Европа ще представят на 31 октомври Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров в "Майсторите на комедията".

На 2 ноември Александър Дойнов, Александър Кадиев, Катерина Евро ще представят "Горката Франция", на 3 ноември "Баща ми се казва Мария" със Станимир Гъмов и Румен Угрински.

На 5 ноември в Зала - 1 "Музика Варна" ще представи концерт - спектакъла на Яница Кънева & Music M.A.G. Project Electronic Symphony "ДА ПОСЛУШАМЕ ВЪЛНИТЕ", заедно с Варненски камерен оркестър под палката на Маестро Ганчо Ганчев.

За допълнителна информация за събитията посетете нашия сайт www.fccvarna.bg, а промени в програмата ще намерите в секция "Новини".

ФКЦ – Варна работи в съответствие с издадените заповеди на здравните власти за противоепидемични мерки при разрешената пълняемост на залите. Нашите зрители могат да се чувстват спокойни в здравословна среда, поради прецизното очистване на въздуха с HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса.

Призоваваме всички посетители да бъдат отговорни, да спазват нужната физическа дистанция от поне 1,5 метра и да следват установените предпазни правила по време на събитията в залите и фоайетата на Фестивален и конгресен център!

* ФКЦ си запазва правото на промени в програмата.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.