Пътник от автомобил почина в болницата след катастрофа на пътя от Девня за Суворово, станала вчера около 17.20 ч., съобщиха от ОД на МВР

До инцидента се стигнало, след като 34-годишен водач на лек автомобил „Опел Вектра“ навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил във „Фолксваген Пасат“. Вследствие на удара е пострадал тежко 39-годишен пътник в първия автомобил, който малко по-късно е починал в болница.

70-годишен мъж, който е пътувал във фолксвагена, е получил по-леки наранявания и също е настанен в болнично заведение.
По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.