Днес, 18 юни, от 12 часа във Варна започва специализираното изложение за електрически, plug-in хибридни и хибридни превозни средства, Palace Auto Varna 2021 E-Mobility. Събитието, посветено изцяло на електрифицираната мобилност на бъдещето, ще се проведе до края на седмицата, като във всеки ден вратите му ще бъдат отворени от 11 ч. сутринта до 19 ч. вечерта. Домакин ще бъде Дворец на културата и спорта Варна – зала Младост.

Свои хибридни, plug-in хибридни или електрически автомобили в рамките на изложението ще покажат марките AUDI, CITROEN, FIAT, HYUNDAI, JEEP, KIA, MAZDA, MASERATI, OPEL, PEUGEOT, SKODA, SUZUKI, FORD, VOLKSWAGEN и TOYOTA.
Десетки са автомобилите, които ще бъдат показани за първи път пред родната публика на живо, а някои от тях са в продажба от съвсем скоро.

Безспорно най-голям интерес пораждат чисто електрическите модели. Такива ще можем да видим на щандовете на AUDI (E-TRON S), CITROEN (E-C4), FIAT (500 ELECTRIC), HYUNDAI (KONA ELECTRIC), KIA (E-NIRO), MAZDA (MX-30), OPEL (MOKKA-E, CORSA-E), PEUGEOT (E-2008, E-208), SKODA (ENYAQ IV) и VOLKSWAGEN (ID.3, ID.4).
На място ще научите повече за младия екип, който разработи първата българска електрически спортна кола KINETIK модел 27.

Куп хибридни возила от различен тип също ще могат да бъдат видени. Сред тях посетителите ще могат да се запознаят отблизо с редица plug-in (зареждащи се в мрежата), самозаредни и меки хибриди, каквито вече предлагат на практика всички компании.

Освен да се докоснат до автомобилите чрез статичната им експозиция, посетителите на Palace Auto Varna 2021 E-Mobility ще имат възможността да участват в организиран тест-драйв и демонстрации, за да видят и усетят следващото ниво на мобилност.

Официални партньори на събитието са Shell, УниКредит Лизинг и ЗК Лев Инс.

Входът за изложението струва 6 лв. при покупка на билет на място, а онлайн през мрежата на Eventim.bg пропускът е с цена от 5 лв. Продажбата на билети е вече в ход на този адрес.
Palace Auto Varna 2021 E-Mobility започва – очакваме ви!

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.