Контролната футболна среща между "Черно море" и "Ботев" (Враца) пропадна. Проверката трябваше да се проведе днес от 13 часа, но заради лошото време във Варна и региона, тя няма да се състои.

В зависимост от метеорологичната обстановка двубоят може да се играе в четвъртък, но това ще се решава допълнително.

Това е втори провален мач за "моряците" от зимната подготовка. Преди седмица варненци трябваше да срещнат "Нефтохимик", но поради проблеми в отбора на бургазлии срещата пропадна. Дотук играчите на Илиян Илиев изиграха 2 срещи - победи на втородивизионните "Созопол" и "Добруджа", уточнява Радио Варна.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.