Състезателите на варненския клуб по тенис на маса СКТМ „Комфорт” се представиха отлично на силния международен фестивал по тенис на маса в курорта Албена.

Мирослав Шмидт е шампион до 13 г. На финала той победи Людмил Димитров с 3:0 гейма. С бронзов медал се окичи Кирил Спиридонов, който на четвъртфинал победи миналогодишния шампион Алекс Йорданов с 3:1 гейма.
Виктор Димитров се класира в Топ 8, а Димитър Йовев спечели категорично финал Б.

Добро представяне при 10-годишните записаха Полина Енчева, която зае 7 място и Белослава Балканска - 11 място. Отлично се представиха също Анна Гудеманова,Тома Николаев,Ивайло Йорданов,Самара Чуктай и дебютантите на турнира Теодор Еленов и Йоан-Давид Олива.

При 15-годишните Мирослав Шмидт загуби драматичен финал от Виктор Карабаш с 3:2 (11:9) гейма. Александър Кирилов допусна загуба от същия противник с 3:1 гейма на четвъртфиналите.
Полина Енчева спечели финал Б, а Белослава Балканска остана на четвърто място.

При 19-годишните бронзов приз заслужи Александър Димитров. Той стана трети след загуба от Симеон Спасов”(Лъки спорт”- София) с 3:0 гейма.

„Това състезание бе част от подготовката на Мирослав Шмидт, Людмил Димитров, Виктор Димитров, Полина Енчева и Белослава Балканска, които от 26 до 28 август ще вземат участие в индивидуалното европейско първенство до 11 и 13 г. в Страсбург. Бих желал да благодаря на родителите на състезателите от нашия клуб за търпението и вярата в нас! Адмирации и за организаторите на фестивала Стефан Георгиев и Цецо Цонев за прекрасните условия и атмосфера!”, коментира треньорът на СКТМ „Комфорт”. Стоян Поппетров.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.