Снимка: БГНЕС

Треньорът Николай Желязков вече не е селекционер на националния отбор по волейбол. Оставката на специалиста беше приета на Управителния съвет на федерацията на заседание, което се проведе по-рано през деня.

Заради лошите резултати на „трикольорите“ управата на централата реши да не продължава контракта на Ники Желязков, съобщава БНТ.

Бившият централен блокировач присъства за кратко на заседанието на Управителния съвет в парк-хотел “Москва”, но малко преди края му си тръгна. Бившият вече селекционер на България отказа да говори пред медиите.

„Николай Желязков не изпълни минималните изисквания за резултати на националния отбор и затова е освободен от поста и няма да му бъде предложен нов договор”, обясниха от федерацията.

Предстои да бъде обявен конкурс за нов селекционер на националния отбор на България. На 5 октомври ще бъдат имената на специалистите, които са подали своите кандидатури и ще се борят за поста.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.