Водачи на МПС – на 38 и 45 години, са задържани през почивните дни, за шофиране след употреба на алкохол, съобщиха от ОДМВР-Варна. Те били проверени и резултатът от дрегера показал високо съдържание на алкохол в издишания въздух. Срещу тях са заведени бързи производства.

Жител на Луковит, добре познат на МВР, на 41 – години бил спрян в 6:30 часа, в петък от пътни полицаи. Служителите на реда поискали да извършат проверка за наркотични вещества на водача с наркотест, но той отказал, след като е бил вече наказван за същото деяние по административен ред. Униформените издали талон на водача за медицинско изследване, но нарушителят отказал да даде кръвна проба. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и спрямо него е образувано досъдебно производство.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.