Осем мача предвижда днес програмата във втория кръг от груповата на Шампионската лига, напомня БНР.

Шампионът Байерн (Мюнхен) в първия кръг даде заявка, че отново ще е основен претендент за трофея с успеха с 4:0 над Атлетико Мадрид в първия кръг в първа група. Сега баварците гостуват на Локомотив (Москва) в опит да запишат нови три точки в актива си. В същото време "Дюшекчиите" нямат право на нова грешка в домакинството си на Залцбург.

Във втора група Реал (Мадрид) допусна изненадваща загуба с 2:3 у дома от Шахтьор (Донецк) и сега ще трябва да се съвзема от шока в гостуването си на Борусия (Мьонхенгладбах). В другия мач от групата украинският гранд е домакин на Интер.

Гвоздеят на вечерта изглежда сблъсъкът между Марсилия и Манчестър Сити на "Велодром". Другата среща в трета група пък е между Порто и Олимпиакос.

В четвърта група националът ни Божидар Краев може да получи страхотната възможност да стъпи на митичния "Анфийлд", тъй като неговият Мидтиланд гостува на Ливърпул. Другият сблъсък противопоставя Аталанта и Аякс в двубой, който може да се окаже доста атрактивен.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, II кръг:

От 19:55 часа:

Локомотив (Москва) - Байерн (Мюнхен)

Шахтьор (Донецк) - Интер

От 22:00 часа:

Алетико Мадрид - РБ Залцбург

Борусия (Мьонхенгладбах) - Реал (Мадрид)

Порто - Олимпиакос

Марсилия - Манчестър Сити

Ливърпул - Мидтиланд

Аталанта – Аякс.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.