Момичето на Бонд Таня Робъртс, участвала в "Изглед към долината на смъртта", "Ангелите на Чарли" и в хитовия сериал "Шеметни години", е починала, предаде Асошиейтед прес. Нейният партньор в живота от близо две десетилетия Ланс О'Брайън потвърди кончината й пред агенцията. Той е бил уведомен за трагичната новина от болницата в Лос Анджелис, където тя бе настанена.

Агентът на Таня Робъртс, Майк Пинджъл, вече обяви погрешка, че 65-годишната актриса е починала в неделя. Впоследствие той уточни, че тя е в критично състояние "между живота и смъртта" и че е станало недоразумение в негов телефонен разговор с О'Брайън. Актрисата припаднала в дома си на Бъдни вечер, след като разходила кучетата си. Според Пинджъл смъртта на Робъртс е свързана с инфекция на пикочните пътища, съобщава "standartnews.com". 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.