През първата половина от деня ще превалява слаб дъжд и ще духа до умерен юг-югозападен вятър. След обяд, с обръщане и временно усилване на вятъра от запад-северозапад ще започне процес на намаление на облачността.

Максимални температури на въздуха между 4 и 9 градуса, за Варна около 7. Вълнение на морето 2-3 бала. Температура на морската вода 7-8 градуса.

Във вътрешността на страната тази сутрин се очакват поледици. Студен атмосферен фронт ще премине през територията на България, съобщава Радио Варна. 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.