България завърши наравно 0:0 като гост срещу Ирландия в последния си мач от група 4 на втора дивизия в Лигата на нациите и изпадна от дивизията.

След само една минута игра Галин Иванов стреля в тялото на Дарил Хорган, а в следващите минута натискът на българите не доводе до интересни положения пред Дарън Рандълф.

Галин Иванов в 32-ата минута направи сериозна грешка и пропусна да излезе сам срещу вратаря Рандълф. Кристиян Димитров с глава стреля над гредата малко след това.

Мартин Луков спаси в 36-ата минута, когато отби опасно центриране от фаул на Брейди. Две минути по-късно Джеймс Колинс с глава също пропусна да реализира.

В 55-ата минута Ронан Къртис от чиста позиция стреля неточно.

Пет минути след това Божидар Краев от близка дистанция шутира неточно.

В 66-ата минута Кристиан Димитров отблизо след изпълнение на корнер не успя да се разпише във вратата на домакините, като Шейн Дъфи изби удара му.

Две минути след това шут на Роби Брейди срещна гредата зад Мартин Луков.

Георги Ангелов, Денислав Александров и Светослав Ковачев направиха официален дебют с екипа на България.

България ще играе в трета дивизия на турнира, след като остана на последното място в групата с 2 точки.

Групата спечели отборът на Уелс с 16 точки, след победа с 3:1 срещу Финландия.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.