ТРАГЕДИЯ: Волейболен отбор в Турция е погребан под руините на хотел

Играчите на волейболния отбор Малатя Метрополитън Беледиеспор са под руините на хотел, вследствие на сериозното земетресение в Турция. Волейболистите са били в хотел "Кърчувал" в Малатя, който е бил напълно разрушен от труса.  

Екип на Паралел 43


Специалисти предупреждават: 80% от асансьорите в страната се движат „на магия" и са потенциални убийци

„От 15 години – откакто съществува Българската асансьорна асоциация (БАА), пледираме да се обърне сериозно внимание на състоянието и безопасността на асансьорите в цялата страна. Предложения отправяме към всички институции, които имат отношение по този въпрос – Министерството на...

Екип на Паралел 43

Реконструираха лицето на жена, живяла преди около 2000 години

Саудитска Арабия представи 3D реконструкция на лицето на набатейка, живяла преди около 2000 години. Археолозите казват, че останките са на богата жена и са намерени в добре запазена гробница в Хегра. Тя била погребана там, заедно с още близо 80 души.  

Екип на Паралел 43

Шефът на МВФ предупреди за последствията от фрагментирането на света на геоикономически блокове

В интервю за телевизионното предаване "60 минути" на CBS, управляващият директор на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева предупреди за последствията от фрагментирането на света на геоикономически блокове. Тя подчерта, че този процес може да лиши световната икономика от около...

Екип на Паралел 43


32 елитни спортисти от 19 държави ще премерят сили на SENSHI 15 във Варна

Организаторите на успешната международна бойна галавечер SENSHI разкриха имената на елитните спортисти, които ще премерят сили в Двореца на културата и спорта във Варна. 15-ото издание на титаничното шоу ще се проведе на 18 февруари от 18:30 часа. Бойната карта включва 16 двубоя между 32-ма...

Екип на Паралел 43


Пуснаха в продажба билетите за футболната среща Левски - Черно море

Маркетинг отделът на футболния Левски днес пусна в продажба билетите за първия мач за годината с Черно море. Пропуските ще се продават както досега - онлайн и във физическия магазин на „Герена”, където от няколко дни тече промоция за 30% отстъпка на мачовeте фланелки на отбора.

Екип на Паралел 43

Броят на жертвите на земетресенията в Турция достигна близо 2300 души

Броят на жертвите на разрушителните земетресения днес в Южна Турция нарасна до 2300 по предварителни данни, съобщиха световните агенции, като се позоваха на Дирекцията за управление при бедствия и извънредни ситуации (АФАД).  

Екип на Паралел 43


Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.