Това лято Варна за първи път ще бъде разтърсена от завладяващите и чувствени песни на гръцката суперзвезда. Никос Вертис е най-известната гръцка музикална звезда и любим гръцки изпълнител на българската публика. На 24 август в Морската градина на Пантеона варненци и гостите на града за първи път ще се насладят на уникалния тембър на гръцката икона.

На сцената на красивата морска градина във Варна гръцката суперзвезда ще изпълни както всичките си най-големи хитове, така и някои от новите си песни под съпровода на собствен оркестър. Неговите хитове, емоционални текстове и невероятна харизма винаги създават незабравимо преживяване за всички присъстващи. Очаква се той да изпълни най-големите си хитове като "An Eisai Ena Asteri", "Thelo na me nioseis" и "S‘Agapao", които винаги са последвани от вълнение на женската част от публиката и светлините на мобилните телефони.

Концертът ще бъде представен в невероятната атмосфера на морската градина до Пантеона. Това ще бъде едно различно преживяване и спектакъл, който не е представян досега в България. Организаторите обещават незабравима атмосфера и различно изживяване от това, което сме виждали досега в България.

Цените на сектор правостоящи билети ще се покачват след изчерпване на съответната му ценова категория. Те са с ограничен брой места, както следва:
- 88 лв - 2000 бр.
- 99 лв. - 2000 бр.
- 110 лв - 2000 бр.
- 120 лв - 2000 бр.
След изчерпване на първите 2000 бр. билети, влиза в сила категория 2 с цена на билетите 99 лв, категория 3 - 110 лв и категория 4 от 120 лева.

Цените на VIP-местата са от 500 до 5000 лв. за сепаре за 10 души.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.