Курортен комплекс Св. св. Константин и Елена, обяви старта на най – голямата си кампания за почивки – Черен петък. Тази година промоцията е валидна цяла седмица до 30 ноември и предлага атрактивни отстъпки до 35 % за настаняване в луксозни хотели през лятото на 2024 г.

Дестинацията предлага множество възможности за ексклузивно настаняване в комфортни стаи с впечатляващи гледки, за изключително гурме преживяване в изискани ресторанти, за релакс в просторни басейни с термални води, за лечебни и разкрасителни процедури в отлични СПА и фитнес центрове. А безупречното обслужване, резултат от дългогодишен опит в хотелиерството е гаранция за прекрасна почивка през цялата година.

Кампанията Черен петък е идеална възможност за резервация на ваканция, без излишно натоварване на семейния бюджет. В нея взимат участие едни от най – популярните обекти в Св. св. Константин и Елена: петзвездният хотел Астор Гардън, Вила Чинка, хотел Балнео & СПА Азалия и хотел Приморски. В промоцията се включват още хотел Атлас и хотел Астера в к.к. Златни пясъци, както и хотел галерия Графит в центъра на гр. Варна.

Всички актуални предложения за почивки, предлагани пакети и периоди за резервация могат да бъдат разгледани на сайта на курортния комплекс - https://visitstconstantine.bg/

 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.