С опасност за живота след възникнало ПТП е варненка на‭ ‬44‭ ‬години, съобщиха от полицията.

На‭ ‬12 март, около‭ ‬17 часа, в района на кв.‭“‬Владиславово‭“‬,‭ ‬37-‭ ‬годишна водачка на лек автомобил,‭ ‬блъска пресичаща пътното платно на нерегламентирано за това място.‭

След отвеждането на пешеходката в спешен медицински център,‭ ‬е установено,‭ ‬че пострадалата е с фрактура на черепа и контузия на мозъка.

Хоспитализирана е в отделение по неврохирургия на‭ ‬МБАЛ “Св.Анна‭“‬.

На водачката са направени тестове‭ ‬за наличие на алкохол и наркотични вещества,‭ ‬които показват отрицателни резултати.

Местопроизшествието е посетено от Оперативна дежурна група.

Образувано е ДП,‭ ‬докладвано на прокурор.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.