Да посрещнеш залеза с ароматно вино в ръка, заобиколен от „тоскански пейзажи“. Да спиш в иглу на върха на планината или да нощуваш в балон под звездното небе. И да направиш всичко това с любимия човек не къде да е по света, а на някои от най-уникалните места в България.

Романтичният дух на българската природа оживява по-красив от всякога в новата книга от бестселъровата поредица „101 отбивки“ на Иван Михалев и Елина Цанкова. В ново, преработено и допълнено издание на пазара вече може да откриете „101 отбивки за влюбени“ – един по-различен пътеводител, който ще ви даде много вълнуващи идеи за почивка и презареждане в компанията на любим човек.

Романтични винарни, уютни селца, сгушени в прегръдката на Балкана, величествени езера и язовири – в „101 отбивки за влюбени“ са събрани места с особена магия, която трудно може да бъде изразена с думи. Магия, която ще ви накара да се влюбите в красотите на България и да я преоткриете в компанията на любимия човек.

А за да направят почивката ви още по-изненадваща и изпълнена с авантюристични изживявания, Иван Михалев и Елина Цанкова включват и специална Бонус част – 50 предложения за романтичен уикенд в хотели, къщи за гости и почивни селища, в които да излезете от реалността и да откриете скривалище от градския шум.

Къде се намира българската Кападокия? Кои са най-романтичните плажове по българското Черноморие? Какво е чувството да спиш в надуваем балон под открито небе в подножието на Врачанския Балкан?

„101 отбивки за влюбени“ представя общо 151 дестинации и помества рекордните за поредицата над 500 фотографии, запечатали най-лазурните залези и най-забележителните гледки.

Идеален за фотографи и инфлуенсъри в търсене на скрити съкровища из страната ни, пътеводителят обозначава със знака WOW Point 35 локации, подходящи за спиращи дъха снимки с извънземно красиви пейзажи.

Запечатал в себе си богатото разнообразие на забележителности, култури и природни феномени, на които България изобилства, „101 отбивки за влюбени“ е незаменим помощник, до когото винаги може да се допитате в организацията на следващите си пътувания.

А те са най-запомнящи се, когато са неочаквани. Затова грабвайте човека до себе си и се пригответе за незабравими пътешествия – независимо дали сте поели на кратко бягство за уикенда, или сте решили да се изгубите за по-дълго време из най-романтичните кътчета на България.


 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.