Богдан Траянов

Безценно е, когато имаш възможност да почерпиш опит от най-добрите във водната топка, откровен е националът Богдан Траянов! Варненецът, който е състезател на ватерполния „Комодор”, връща лентата на спомените от изминалия лагер на „А” отбора на България на испанска земя. И споделя преживените емоции и впечатления.

„Лагер – сборът на представителния ни тим – U 19 в Каталуня ни докосна до съперници от висшата лига във водната топка. Беше изключително полезен, защото ни даде възможност да усъвършенстваме тактиката, наложена ни от нашите треньори. Испанската водна топка е център на световно ниво. Гостуват редовно национални отбори от цял свят. При нашето гостуване в Каталуня променихме стила си на игра, игровата тактика - напаснахме ги спрямо испанския модел”, коментира Траянов.

В Каталуня българските национали, водени от старши треньора Ивайло Пачалиев и помощника му - варненецът Николай Райков, гостуваха на именития български треньор Свилен Пиралков.

Варненският ватерполист Богдан Траянов изрази възхищението си от световния колос с български корени.

„Респектиран съм от личността и успехите на г-н Пиралков! Адмирации! По време на лагера той наблюдаваше играта ни, беше до нас по време на всяка среща. Имахме честта и да потърсим и намерим съвети от него относно индивидуални игрови действия във водата”, обобщи Траянов.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.