Каролина Атанасова от Бургас е първата носителка на короната на Мис Лозенец. Тя ще представя курорта на конкурса “Мис България” 2024 през септември. Нейни подгласнички станаха Даяна Тотева от Габрово и Аглика Станева от Ямбол. Конкурса се проведе през уикенда край басейна на хотел “Амбелиц”, разположен на метри от едноименния нос край Лозенец който е към община Царево. Конкурса бе организиран от добре познатия в модните среди варненски PR експерт и организатор на събития Десислав Димитров - Desso. Той се справи блестящо и в ролята на водещ, а водеща бе “Мисис България” - Гергана Станчева. В надпреварата за титлата се включиха 9 момичета от цялата страна,избрани след предварителен онлайн кастинг. Между туровете за настроението на гостите се погрижиха ослепително красивата Таня Боева, Валди Тотев, саксофониста Росен Иванов и други изпълнители.
4 членно жури начело с Ирина Папазова - лицензиант на конкурса “Мис България”, модела Мартина Стойнова, певицата Таня Боева и Александра Кръстева - коронована за най-красива българка пред миналата година единодушно определиха Каролина да представи луксозният морски курорт на най-престижния конкурс за красота в България.
Красавиците дефилираха в три тура. В първия представиха спортните дрехи на Марешка Бардем, с бански костюми и с най-новата колекция официални рокли на дизайнера Стоян Радичев.
Първата “Мис Лозенец” освен много красива е и интелигента. Завършила е основното си образование в Испания в частното училище “Liceo Mediterráneo” знае 3 езика като иска да записва 4 в момента учи право в бургаският свободен университет, работи като помощник-счетоводител и управител,през свободното си време отделя за фитнес и конна езда. 22 годишната красавица, Каролина Атанасова, съвсем отскоро работи като модел, но вече има богато портфолио с няколко реклами и музикални клипа. Преди да бъде коронована за Мис “Лозенец” тя бе отличена и за лице на престижната козметична марка Jarvànt.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.