Жребият отреди Григор Димитров да започне участието си на Откритото първенство на Франция по тенис срещу американеца Маркос Жирон (САЩ) в първия кръг. Димитров е поставен под номер 16 в основната схема и беше изтеглен в последната четвърт на схемата, в която е номер 2 Даниил Медведев (Русия), срещу когото може да се изправи на осминафиналите.

27-годишният Жирон е 82-и в световната ранглиста. Той няма съществени успехи като професионалист, като не е достигал до финал в турнирите на АТP. Димитров не е играл срещу американеца, а при успех на старта 30-годишният хасковлия ще се изправи срещу победителя от мача между Гуидо Пея (Аржентина) и квалификант. В третия кръг пък е възможен мач срещу 22-рия в схемата Кристиан Гарин.

Двубоите от основната схема на тенис комплекса "Ролан Гарос" в Париж стартират на 30 май.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.