36-годишен мъж,‭ ‬известен на служителите на реда,‭ ‬от с.‭ ‬Брестак е‭ ‬задържан за срок до‭ ‬24‭ ‬часа, съобщиха от ОДМВР-Варна. В събота,‭ ‬на Аспарухов мост,‭ ‬униформени от сектор‭ „‬Пътна полиция‭“ ‬спрели за проверка мъжа.‭ ‬Инспекцията показала,‭ ‬че той е неправоспособен и управлява лек автомобил в едногодишен срок от наказанието му по административен ред‭ ‬-‭ ‬за управление без СУМПС.‭ ‬Последвала проверка и с наркотест,‭ ‬която показала наличие на канабис и метамфетамин в кръвта на водача.‭ ‬По случая е образувано‭ ‬досъдебно производство.‭ ‬Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

36‭ ‬и‭ ‬48-годишни‭ ‬са задържани в полицейските арести на‭ ‬Трето РУ‭ ‬и РУ Девня‭ ‬за шофиране след употреба на алкохол.‭ ‬Те‭ ‬били спрени за проверка‭ ‬през почивните дни и при тест с алкодрегер станало ясно,‭ ‬че‭ ‬са се‭ ‬ качили зад волана след употреба на алкохол.‭ ‬Срещу‭ ‬тях са‭ ‬образувани бързи производства.

 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.