В навечерието на предстоящите Коледни и Новогодишни празници община Белослав отправя покана към жителите и гостите на града да се присъединят на 3 декември, от 16,30 ч., на централния площад на традиционния „БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР – 2023“, в подкрепа на Фондация „Искам бебе“ и заедно да запалят коледните светлини.

За подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми ще имате възможност да си закупите ръчно изработени сувенири и картички, направени от децата и учениците от община Белослав в подкрепа на благотворителната кауза.

Участие в празничната програма ще вземат децата от ДГ „Щастливо детство“, ДГ“Първи юни“ и ДГ „Калина Малина“, които ще се срещнат с „Джуджето – Непослушко“ и дядо Коледа.

На базара посетителите ще могат да се насладят на :

Щанд за коледна скара;

Щанд за коледни подаръци;

Щанд за греяно вино;

Щанд за ръчно изработени коледни играчки от стъкло;

Щанд за мед и медни продукти;

Щанд за коледни сладки и лакомства;

Щанд с продуктите на “ Omega Oils”;

Щанд „Понички“ и още много изненади.

За доброто настроение на жителите на община Белослав ще се погрижат Вокално трио “DEJA VU”, ще има много лакомства, коледна томбола и още много изненади!

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.