Тази година варненци ще посрещнат два пъти джулайския изгрев. След легендарното утро на 1 юли, още на 2-ри вечерта ги чак нов взрив от летни страсти. С юбилеен концерт в Летния театър във Варна ще отбележат 10-я рожден ден на групата си експериментаторите от Banda Del Padre.

След една безкрайно предизвикателна 2020, в която Banda Del Padre успя да се зареди с нови творчески сили, музикантите решиха да празнуват на сцената заедно с верните си фенове.

В началото на лятото всички мечтаем за море, любов и купон. Особено след онлайн изолацията. Затова тотално на живо и на вълната на най-горещите децибели Banda Del Padre ще споделят всичко това с публиката на 02.07.2021, от 20 ч. в Летния театър във Варна.

Тук, на най-роматичната сцена в България, музикантите ще увеличат на макс енергията, с която слънчевите лъчи нагряват Земята. А като за начало на ново десетилетие ще се погрижат и нощта да бъде по-дълга от всякога с изобилие от фламенко и български етно мотиви, и още много гореща музика и танци.

През изминалите десет години Banda Del Padre се утвърди като група с индивидуален стил и непрестанно търсене на вдъхновение в различни музикални култури, чийто нов „прочит“ се превръща в своеобразно околосветско пътешествие в света на музиката.

Експериментаторският дух на музикантите е основен двигател за колаборирането им с множество гост-артисти от цял свят и утвърждаването им в полето на фюжъна. И за да не се повтаря усещането от музикалното приключение нито веднъж, на всеки свой концерт Banda Del Padre канят различни интересни гости – световно признати перкусионисти, пианисти, басисти, диджеи, певци и фламенко танцьори.

Така ще бъде и на 02.07.2021 в Летния театър във Варна!

Билети: https://www.eventim.bg/bg/bileti/banda-del-padre-varna-leten-teatr-1235934/performance.html

Реализацията на събитието се осъществява с финансовата подкрепа на община Варна.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.