От ОД на МВР във Варна съобщиха, че 44-годишен мотоциклетист е с фрактура и контузии след катастрофа станала вчера около 17:10 на бул. "Христо Смирненски".

Водачът на мотоциклет "Хонда", по време на движение, се блъска в задната част на лек автомобил "Опел", който предприема маневра за завой наляво, пада на пътното платно, продължава да се движи и се блъска в паркиран камион "Ситроен".

Вследствие на инцидента мъжът получава фрактура на дясно коляно и контузии, прегледан е и освободен за домашно лечение, няма опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство.

При друга катастрофа, станала вчера около 10 часа сутринта е пострадал 64-годишен мъж. На изхода от село Куманово поради несъобразена скорост при попътен ляв завой мъжът губи контрол над автомобила и се преобръща в крайпътна нива.

Вследствие на инцидента мъжът получава контузии, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.