30-годишна жена от Варна и 61-годишният й баща са пострадали при катастрофа до пътен възел "Белокопитово“, съобщиха от пресцентъра на полицията в Шумен.

Сигнал за произшествието е приет малко след 22:30 часа снощи. На място веднага с пратени екипи на полиция и пожарна. Установено било, че водач на лек автомобил Волво " ХЦ 60“ с транзитен номер се движил в посока АМ “Хемус“. Загубил контрол над автомобила, излязъл вляво по посоката на движението си и се преобърнал няколко пъти, след което се удря в лек автомобил Тойота "Ярис“.

В МБАЛ- Шумен са откарани водачът на волвото и пътничката в автомобила. След преглед станало ясно, че водачът 61-годишен от Варна е с травматичен гръден кош. С опасност за живота е 30-годишната пътничка, която е с разкъсан далак, фрактура на долна челюст фрактури на 9 и 10 ребро. Образувано е досъдебно производство, съобщи "Varna24.bg" .
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.