Досъдебно производство е образувано срещу‭ ‬29-годишен жител на с. Синеморец, обл. Бургас, известен на полицията и осъждан, съобщиха от ОДМВР-Варна.

Мъжът е задържан след бърза реакция на униформените,‭ ‬които получили сигнал от потърпевша за кражба на дамска чанта, след издърпване от ръцете ѝ.

В откраднатия аксесоар жената имала лични документи и‭ ‬500 лева. Извършителят е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, а вещите обект на престъпление са намерени и приложени към разследването.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.