Флашмоб на плажа – това си подарява певицата Михаела Филева в разгара на лятото. Танците са запечатани и на видео, като стават част от новия й клип с Графа към песента „Адженда“.

Проектът направи премиерата си днес, като вече се радва на положителни отзиви от страна на феновете. „Щом Михаела Филева и Графа правят нещо заедно, то просто няма как да не е уникално“ и „Песента ще стане хит“ са само част от коментарите им в мрежата.

Специално за клипа, режисиран от Люси Иларионов, изпълнителите вдигат купон на каравана по родното Черноморие. А лятното настроение на кадрите съответства и на цялостния дух „Адженда“.

Автор на текста, музиката и аранжимента е Графа, като освен вокали той записва още китарите и клавишните. На саксофон и тромпет за парчето свири Венцислав Трифонов, а Александър Обретенов се заема с бас китарата, съобщава „Монитор".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.