Задържаха варненец, откраднал 35 часовника от щанд, намиращ се в търговски център на бул. "Сливница" във Варна, съобщиха от ОД на МВР - Варна. Сигналът за кражбата е получен на 3 януари.

Неизвестно тогава лице е разбило стъклена врата и е откраднало часовниците. След проведено разследване е установено, че извършител на кражбата е 39-годишен мъж от Варна, неизвестен на органите на реда.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Часовниците са намерени и иззети.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.