Момиченце на 4 години бе нападнато с нож в супермаркет в град Ванген им Алгой, провинция Баден-Вюртемберг, в южната част на Германия, съобщи ДПА, цитирана от БТА. Детето е откарано в болница с тежки наранявания, където е било оперирано.

34-годишен сириец е заподозрян за атаката, съобщи вчера полицията. Той е бил арестуван, без да се съпротивлява.

Тази сутрин магазинът в град Ванген им Алгой в провинция Баден-Вюртемберг отново бе отворен за клиенти, заяви репортер на ДПА. На място няма следи от вчерашното престъпление в супермаркета.

Полицията съобщи, че очевидец е видял случилото се, взел е ножа от мъжа и е информирал полицията.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.