32-годишният водач на лек автомобил "Рено" е с контузия на лице след като катастрофира на бул. "Мария Луиза" във Варна.

От Областната дирекция на МВР във Върна уточниха, че сигнал за пътния инцидент е подаден в 8.30 часа тази сутрин. Лек автомобил "Ситроен", управляван от 47-годишен водач, поради несъобразена скорост и неспазване на дистанция, застига и блъска лек автомобил "Рено". Той, от своя страна се измества и блъска лек автомобил "Мицубиши".

При удара е пострадал водачът на реното, мъж на 32 години, който е с контузии на лице. Най-сериозни материални щети са нанесени именно по неговия служебен автомобил.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.