Мария Бакалова сподели в профила си в Инстаграм, че участва в проект на британския "Вог" от Холивуд, който включва 27 от най-големите звезди в света. Във фотосесията блестят Кейт Уинслет, Франсис Макдорманд, Еди Редмейн, Виола Дейвис, Оливия Колман, Аманда Сейфрид, Кери Мълиган и Джоди Фостър.

За снимките в броя Мария е облечена в модел на "Шанел" - на фона на емблематичния надпис Hollywood. Досега бургазлийката е заставала пред обективите с тоалети на "Диор", "Армана" и "Прада".

Походът на Мария продължава - тя получи още една изключително престижна номинация: за британските филмови награди БАФТА. В категорията за поддържаща роля се конкурира за статуатката с Ниамх Алгар, Косар Али, Доминик Фишбек, Ашли Мадекве и Юн-джун Юн, съобщава  "standartnews.com".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.