Manowar ще имат концерт в Пловдив на 4 юли 2022 г., съобщават организаторите. Те припомнят, че групата свири за първи път в България през юли 2007 г. в Каварна, подарявайки на почитателите си шоу с вълнуващо изпълнение на националния химн "Мила Родино". Година по-късно музикантите се връщат у нас с концерт, който продължава повече от пет часа, съобщава БТА.

"България и българските фенове на Manowar заемат изключително специално място в сърцата ни, казва Джоуи ДеМайо. Те ни посрещнаха гостоприемно в своята страна и в сърцата си от първия път, в който свирихме там и всеки път, когато се върнем, е още по-специален от предишния.

Това честване на 15-годишнината ни ще бъде уникално шоу, създадено специално за България, спектакъл, който не бива да се пропуска". Завръщането на Manowar е част от турнето Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour` 22 с любими на феновете моменти от кариерата на групата и със специална почит на шестте им албума.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.