Мълния удари треньор на детски футболен клуб по време на тренировка. Инцидентът е станал в сръбския град Ягодина. Лекарите в местна болница се борят за живота му, съобщи “Gong.bg.”

Наставникът на един от най-малките набори е бил поразен от гръмотевица и е получил незабавна помощ от служители в клуба.

Най-неприятният факт е, че това се е случило пред погледите на невръстните футболисти. На терена по това време са присъствали няколко юноши на клуба, но за тяхно щастие няма нито един ранен, предават сръбските медии.

"След като гърмът удари, истерията настана и децата започнаха да бягат към родителите си. Медицинските работници веднага се заеха с поразения треньор, като му оказаха първа помощ още на терена. Малко след това пристигна и линейка", обясни родител на едно от децата.

Той е откаран в главната болница, а според ръководителят на спешната служба Владимир Неделкович борбата за живота му продължава.

"Пациентът е с дихателен апарат и правим всичко нужно, за да го спасим", обясни Неделкович.

Малко по-късно стана ясно и името на треньора - Стефан Павлович.

Лекарите поясниха, че той е бил докаран в спешното отделение в "клинична смърт" , допълва “Vesti.brg”

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.