Снимка: ФИЛИП ФОНГ / AFP

Световният шампион във Формула 1 - Макс Верстапен, изрази задоволството си след спечелената титла. Пилотът на „Ред Бул“ спечели Гран при на Япония и е недостижим на върха в генералното класиране, съобщава БНР.

След състезанието Верстапен заяви: „Това е истинска лудост. Беше страхотна година, никога не съм си представял, че може да се случи нещо подобно като миналата година. Страхотен успех, постигнат от целия тим, всички работихме неуморно през целия сезон. Горд съм, че успяхме да спечелим титлата на тази писта. Първата титла винаги е по-емоционална, но втората е по-красива. Доминираме, начело сме и при конструкторите, искаме да спечелим и тази титла“.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.