Пилотът на Ред Бул Макс Верстапен спечели и второто състезание за Голямата награда на Австрия от Формула 1. На домашната пистата „Ред Бул Ринг“, пред повече от 130 хиляди зрители, той нямаше никакви проблеми да спечели състезанието, след като стартира от полпозишън и води от началото до края на надпреварата.

На цели 17 секунди от него остана Валтери Ботас с Мерцедес. Трети се нареди младият пилот на Макларън Ландо Норис, който стартира втори, съобщава БНР.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.