„Светът на Барби" отвори врати в Торонто. Това е нова завладяваща туристическа атракция, включваща всичко свързано с любимата кукла Барби, която пленява сърцата на малки и големи.

Изложбата представя атракции като Междузвездните авиолинии на Барби, Къщата на мечтите, телевизионните ѝ студиа, както и различни модели на куклата, разказва NOVA TV.

За деня на жената направиха кукли по подобие на вдъхновяващи дами

„Тук има толкова много неща, свързани с Барби. Има десет различни стаи, но във всяка са разположени около 15 до 20 различни зони. Можем да кажем, че това е къщата на мечтите. В нея има три отделни секции: всекидневната на Барби, нейният офис, килер и кухнята й. Тя има своята тераса и басейн, кемпер, собствен парк, междузвездни авиолинии, лабораториите, звукозаписно студио, моден подиум, студио за интериорен дизайн. Списъкът продължава. Ако не спра сега, мога да продължа да ви разказвам цял ден. Заповядайте!“, прикани създателят на изложбата Джонатан Санфорд.

Изложбата "Светът на Барби" ще бъде представена в Ню Йорк, Чикаго, Хюстън и Лос Анджелис.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.