Отборите на Лудогорец и ЦСКА София ще изиграят довечера последните си гостувания от груповата фаза на Лига Европа и Лигата на конференциите, съобщава БНР.

"Червените" имат само теоретично шансове да излязат от своята група в Лигата на конференциите, като в оставащите им два мача с Бодьо/Глимт и Рома ще гонят задължителни две победи, а украинците от Зоря ще трябва да загубят и двете си срещи.

Положението на Лудогорец е почти същото - шампионите трябва да спечелят довечера гостуването си на Цървена звезда в Белград, а Мидтиланд да загуби домакинския си мач срещу Брага. Тогава директния двубой срещу датчаните в Разград през декември и евентуален успех биха позволили на разградчани да продължат в директните елиминации на Лигата на конференциите.

От 22:00 започва двубоят между Бодьо/Глимт и ЦСКА София в Норвегия, който ще излъчим в пряко предаване по програма "Хоризонт" на БНР. Преди това - от 19.45 часа е срещата: Цървена звезда - Лудогорец.

Снимка: ПФК Лудогорец 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.