Лудогоре отстрани гранда Олимпиакос в драматичен сблъсък след изпълнение на дузпи в третия предварителен кръг на ШЛ, съобщи Sportal.bg.

“Орлите” и гръцкия шампион завършиха 2:2 в редовното време, в продълженията не падна нов гол и победителят от двубоя трябваше да се реши след 11-метрови удари, тъй като първата среща в Гърция бе приключила при 1:1.

Футболистите на българския първенец вкараха първите си четири дузпи, докато играчите на Олимпиакос пропуснаха две и Лудогорец елиминира 46-кратния шампион на южната ни съседка.

Успехът прати разградчани в плейофния кръг на ШЛ, където ще се изправят срещу Малмьо за влизане в групите на най-комерсиалния клубен турнир.

ПРИКАЧЕНИ ДОКУМЕНТИ

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.