Снимка Sportal.bg

Отборът на Левски продължава да се надява на чудо и да стигне до седмото място в крайното класиране на efbet Лига, което дава право на баража за евротурнирите. Това стана факт, след като "сините" надвиха много трудно след обрат с 2:1 срещу основния фаворит за тази позиция Черно море. Илиан Илиев-младши даде аванс на гостите в 41-ата минута, но Начо Монсалве с първото си попадение за "сините" възстанови равенството в 43-ата минута. Живко Атанасов донесе пълен обрат в 79-ата минута, но попадението трябваше да бъде отменено поради засада на Райнов, съобщи Sportal.bg.

ЛЕВСКИ 2:1 ЧЕРНО МОРЕ
0:1 Илиев (41)
1:1 Монсалве (43)
2:1 Атанасов (79)

ЛЕВСКИ: Звонимир Микулич, Ивайло Найденов, Живко Атанасов, Начо Монсалве, Патрик-Габриел Галчев, Мартин Райнов, Драган Михайлович, Мартин Петков, Марин Петков, Здравко Димитров, Андриан Краев
ЧЕРНО МОРЕ: Георги Георгиев, Виктор Попов, Стефан Станчев, Влатко Дробаров, Мартин Дичев, Андраде, Васил Панайотов, Илиан Илиев, Пабло Гарсия, Родриго Енрике, Зе Гомеш

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.