Отборът на Левски приема Черно море в последния мач от 20-ия кръг от редовния сезон в мъжката efbet Супер Волей лига, съобщи Агенция „Фокус”.

Двубоят в зала "Левски София“ в столицата е от 18:00 часа.

"Сините“, които са трети в класирането, излизат за 15-ата си победа за сезона. Отборът спечели последните си три мача от шампионата без да изгуби гейм.

Отборът на Черно море е 9-ото място в подреждането, като варненци са спечелили само шест мача през сезона. Тимът е в серия от четири поредни загуби, като в тези мачове Черно море има само един спечелен гейм.

В предишния мач между двата отбора, в края на миналата година във Варна, Черно море победи с 3:0 гейма.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.