Треньорът на Левски Николай Костов определи група от 18 футболисти, които ще пътуват за гостуването на Черно море във Варна, съобщи БТА.

Освен трайно контузените Илиян Стефанов, Асен Митков и Фабио Лима, от разширения състава отпаднаха и още двама централни защитници - Хосе Кордоба и Келиан ван дер Каап, които получиха контузии в дербито срещу ЦСКА-София. При това положение е много вероятно като титуляр в центъра на защитата да започне аржентинецът Хоакин Фернандес.

В състава на "сините" се завръща Марин Петков, който изтърпя своето наказание.

Ето и групата за мача: Пламен Андреев, Иван Андонов, Патрик-Габриел Галчев, Кристиан Димитров, Виктор Любенов, Хоакин Фернандес, Навдерсон Цунами, Дейвид Михалев, Карлос Охене, Асен Чандъров, Асими Фадига, Патрик Мислович, Джавад Ел Джемили, Марин Петков, Евертон Бала, Билал Бари, Рикардиньо и Преслав Бачев.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.