Снимка Булфото

Левски изигра отличен реванш срещу именития си съперник пред 20 000 зрители на стадион "Тумба" в Солун, който завърши 1:1. Това му бе напълно достатъчно да преодолее ПАОК, тъй като преди седмица го победи с 2:0 в София и след общ резултат 3:1 продължава в следващия етап на надпреварата. Там родният гранд ще срещне победителя от двойката Вележ (Босна и Херцеговина) - Хамрун Спартанс (Малта).

ЦСКА - София срази с 4:0 тима на Македония Гьорче Петров в Лигата на конференциите и вече чака своя съперник в третия квалификационен кръг на турнира. Първата среща в Северна Македония преди седмица завърши 0:0 и сега всичко трябваше да се реши на "Българска армия". Юрген Матей откри резултата с изстрел отблизо в 31-ата минута. Георги Йомов удвои в 61-ата минута след красив пас на Лазар Туфегджич. В 78-ата сръбският атакуващ халф се разписа отблизо за 3:0. В края Дюкенс Назон вкара своя първи гол с червения екип. Срещата се игра пред около 9000 зрители на стадиона в Борисовата градина.

Отборът на Ботев (Пловдив) отпадна от тазгодишното издание на европейските клубни турнири. "Канарчетата" загубиха с 0:2 при гостуването си на АПОЕЛ (Никзоия) в мач реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Преди седмица двубоят в София завърши 0:0 и така пловдивчани си тръгват от турнира, съобщи Sportal.bg.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.