Британската кралица Елицабет Втора е поставена под лекарско наблюдение, след като медици изразили сериозни притеснения за здравословното ѝ състояние, съобщава Би Би Си.

Британският монарх е под грижите на докторите си в двореца "Балморал" в Шотландия, потвърдиха от Бъкингам. Към момента Елизабет Втора не е хоспитализирана.

Синът ѝ принц Чарлз, неговата съпруга Камила, както и първородният му син принц Уилям веднага са отпътували към "Балморал", за да бъдат близо до кралицата, информира БНР.

Снощи тя отмени планирана важна среща, тъй като лекарите я посъветвали да почива. Последният ѝ официален разговор очи в очи - с новия британски премиер Лиз Тръс, се проведе във вторник в "Балморал". Подобна беседа кралицата проведе за първи път от началото на своето управление.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.