Актрисата и певица Лиза Минели е в центъра на вниманието на шоубизнеса от 50-те години на миналия век. Дъщерята на Джуди Гарланд и Винсенте Минели - звездата, наградена с Оскар е особено известна с ролята си във филма „Кабаре“. Тя е еднакво прочута и обичана заради динамичното си присъствие на сцената и мощния си характерен глас. Сега, пред прага на 75-годишния си юбилей, който ще отпразнува на 12 март, Минели се радва на „полупенсиониране”, като същевременно продължава да подкрепя различни благотворителни организации и добри каузи.

Звезден актьорски състав ще отпразнува предстоящия 75-ия рожден ден на Лайза Минели с виртуалното представление "Love Letter to Liza: A 75th Birthday Tribute Celebration", което ще се излъчи на 12-14 март.

Джоел Грей, Лили Томлин, Чита Ривера, Катрин Зета-Джоунс, Джоан Колинс, Хари Коник-младши, Били Стрич, Кати Лий Гифорд, Джим Карузо, Джонатан Гроф, Сандра Бернхард, Нейтън Лейн, Марио Кантон, Тони Хейл, Джон Камерън Мичъл и Андреа Мартин са сред изпълнителите, които ще вземат участие вграндизоното шоу. Част от продажбата на билети ще бъде дарена на Фонда за актьори.

Продуценти на събитието са Даниел Нардисио, Самюел Бенедикт, Клъб Къминг и дългогодишният мениджър на Минели, Мат Берман, съобщава информационна агенция "БГНЕС".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.