Кубрат Пулев заяви, че арогантното поведение ще попречи на Антъни Джошуа в предстоящия мач между двамата. Българинът е уверен, че ще нанесе втора загуба в кариерата на съперника си, тъй като британецът мисли в бъдещето и не приема битката сериозно.

Според Пулев Джошуа обръща повече внимание върху евентуален бъдещ мач с Тайсън Фюри и допуска същата грешка, заради която допусна поражение от Анди Руис.

"Животът му показа, че е много лошо да прави така. Затова той ще понесе втори нокаут в кариерата си. Мисля, че двубоят ще има същия край като мача с Анди Руис. Знам, че ще изненадам целия свят с тази битка. Ще покажа на феновете на бокса, че Джошуа ще падне, защото отиваме да водим война", каза Пулев в интервю за Betway Insider blog.

Срещата за пояса на Международната боксова федерация (IBF) трябваше да се проведе през юни, но беше отложена заради пандемията. В момента се работи по план двубоят да се състои в началото на декември, като щабът на Джошуа гледа към необичайни места.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.