Кръвната проба за алкохол на водача на товарния автомобил, който предизвика тежка катастрофа в Айтос, е отрицателна, съобщиха от бургаската прокуратура. При инцидента загинаха 3-ма души - бащата на ударения автомобил и двете му деца.

Загиналият шофьор е бил с 0.30 промила алкохол в кръвта. Резултатите от пробите за употреба на наркотици на двамата водачи все още не са готови.

При инцидента пострадаха тежко шофьорът на камиона и 17-годишен пешеходец. Те все още са с опасност за живота в отделението по реанимация на бургаската болница.

Причините за катастрофата се изясняват.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.