Майка и дъщери основаха първата ясновидска къща у нас, съобщи NOVA. Димитринка Стайкова от Варна се представя за ясновидка номер едно в България. Изготвя политически, здравни и финансови прогнози, намира и изчезнали хора. Твърди, че е предала пророческите си умения на дъщерите си Ивелина и Стоянка. Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват. Публично се показва само майката, а дъщерите са зад кадър.

30-минутна видео консултация по Viber струва 230 евро. Тарифата за ясновидкско гледане по имейл е 230 евро, а за двама души 350 евро. Част от гаданията се превеждат на английски. Ясновидката е изготвила здравни прогнози на много политици и качва клипове за тях. Световният политически елит също получава прогнози.

През 2008 г. Димитринка е осъдена условно за убийство на прасе и държане на огнестрелно оръжие и боеприпаси без разрешение. Стадо животни минало покрай семейния имот и тя стреляла с оръжието на мъжа си Веселин Стайков, който е бивш военен. Той е получил административно наказание - глоба от 500 лв., за това, че не е съхранявал пистолета си, както трябва.

Към момента имотът им във Варна е изоставен и се продава, а цялото семейство живее във фургон в полето до Белослав. Там преди години са приемали и клиенти.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.