Най-добрият български тенисист Григор Димитров приключи участието на тазгодишния "Ролан Гарос", след като физически проблем го накара да се откаже срещу американеца Маркос Гирон в първия кръг на турнира от Големия шлем, игран през вчерашния ден.

Отказът на Димитров дойде при резултат 6:2, 6:4, 5:7 и 0:3, а проблемите започнаха да мъчат нашия тенисист при 5:1 в третия сет, когато имаше и цели три точки за спечелването на мача.

Внезапно обаче Димитров отпадна физически и впоследствие стана ясно, че няма да може да продължи мача, с което и завърши участието му в Париж, съобщава БНТ.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.