Показахме,‭ ‬че сме‭ ‬готови да влезем в първата четворка и да завършим годината подобаващо. Това коментира след изминалия трети кръг във ватерполния елит при 13-годишните треньорът на талантите от „Комодор” Константин Бурназов.

На басейн‭ „Диана” ‬в София варненци записаха две победи и две загуби. Комодорци се поздравиха с успех срещу отборите на КПС „Варна” и‭ „‬Ботев-Враца‭” ‬съответно с 13:12 и 13:9. Те изгубиха от бургаския „Черноморец” – 14:17 и от столичния „Славия” – 12:20.

‭„Забелязват се сериозни пропуски по отношение на защитата, които ще се постараем да коригираме в следващия етап. Това е основната причина, поради която успяхме да надделеем само в два от четирите си мача. Отново искам да благодаря на състезателите за труда, който полагат ежедневно и за огромното желание за победа във всеки един момент от мачовете”, коментира Бурназов.

‭„‬Третият кръг от турнира за възраст U 13 бе изигран успешно, въпреки ситуацията, в която се намираме в момента. Благодарим на БФВТ за бързото разрешаване на пропуските по отношение на съдийските липси и най вече на делегата на турнира Георги Ангелов. Надяваме се в най-скоро време‭ ‬да бъдат взети мерки, за да се реши проблема със съдийските лица и да има по-опитни‭ ‬рефери, които да водят срещите от държавното първенство”, заключи наставникът.

 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.