Селекцията на Николай Николов - Майката при 17-годишните влиза в битка за шампионския трофей във ватерпола. Дуелите за златото са идната събота и неделя, като варненци ще научат тепърва съперника си.

Те взеха виза за финалите, след като извоюваха две победи над "Славия" на 1/2-финалите. Двубоите се играха без присъствието на публика в Кранево.

Подопечните на треньора Николай Николов взеха първия мач след дузпи - 19:17 (в редовното време 15:15). Във втория се поздравиха с успех над белите с 12:9.

"За нас е без значение кой ще е съперникът ни на финала. Ние си гоним целите. И ако демонстрираме нашия стил на игра, усилията ни ще се увенчаят с успех.

Първият полуфинален мач срещу "Славия" беше доста тежък - подценихме противника, но въпреки това успяхме да измъкнем победата. Във втората среща показахме по-добра игра, затворихме мача 5 сек. преди края. Направихме разлика от 4 гола и докрая поддържахме преднина", коментира Майката.

Междувременно третият полуфинален двубой на комодорци при 15-годишните срещу "Нептун" (Бургас) ще се проведе идния уикенд.

Тогава е и мачът на мъжката гарнитура на клуба за 5-ото място срещу бургаския "Черноморец".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.