Снимка - Архив

Отборът на „Комодор” (Варна) отстъпи пред „Нептун” с 13:19 във ватерполния шампионат при 15-годишните. Двубоят от група „Елит” се проведе на басейн „Меден рудник” в Бургас.

Два кръга преди края на първенството варненци са трети в класирането след фаворита „Нептун” и тима на КПС „Варна”.

„Съперникът „Нептун” ни превъзхождаше през цялото време – много добре сглобен отбор са. Логично изгубихме. Предстоят ни мачове с „Черноморец” (Бургас) и „Арена” (Бургас). Ако вземем една победа от двете срещи, ще е достатъчно”, коментира треньорът на комодорци Николай Николов – Майката. Той разясни, че мачът на мъжете срещу отбора на ЦСКА е бил отложен поради заетост на столичния басейн „Дианабад”, където се провежда Световна купа по модерен петобой.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.